Mooi Vergaderen


of gewoon een leuk personeelsuitje

Een personeelsuitje bij de Steisetuin staat garant voor een gastvrije beleving!

Wilt u een leuk en ongedwongen personeelsfeest of teamuitje organiseren dan is de Steinsetuin hiervoor de aangewezen locatie. De Steinsetuin heeft een heerlijke ongedwongen en landelijke sfeer. Een ideale locatie voor een teambuildingsdag of personeelsfeest met een aangeklede borrel, festival arrangement, barbecue of buffet.
U kunt met uw gezelschap heerlijk buiten op het terras vertoeven of in 1 van onze prachtige landelijk-trendy ingerichte zalen.

Maatwerk
Op basis van uw wensen kunnen wij uw dag en arrangement in overleg indelen.
Zo kunnen wij ook bijv. een boogschietclinic of roofvogelclinic verzorgen of een leerzaam bezoek aan het gemaal van Haastrecht of een modern boerenbedrijf.
Van tevoren maken wij met u een duidelijke prijsopgave en duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het team van de Steinsetuin staat graag voor u klaar om voor u een onvergetelijk personeelsfeest, of teambuildigsdag te verzorgen.

Onze locatie is voor uw personeelsfeest of teamuitje beschikbaar van 9.00 uur tot 22.00 uur

66 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Gratis WIFI in de zalen

3 verschillende vergaderzalen op 1 erf

Gratis gebruik van flip-over geluidsinstallatie en beamer

Geheel verzorgde catering

Onze Zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling geschikt v.a.
8 t/m 50 personen.

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard. Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling beschikbaar v.a. 16 t/m 135 personen.

De Herenkamer

De Herenkamer is het kleine zaaltje van de Boomgaard. Deze knusse ruimte is perfect geschikt voor vergaderen aan een lange tafel met kleine gezelschappen v.a.
6 t/m 18 personen.

vergaderzaal de boomgaard
vergaderzaal de Herenkamer

Reviews

 

De locatie is ons zeer goed bevallen. Een onverwachte, leuke locatie in Haastrecht onderaan een dijkje. De verzorgen is naar volle tevredenheid vervuld! Veel dingen zijn mogelijk, kortom het uitproberen zeker waard.
Bron : vergaderlocaties.nl

Impressie