Mooi Vergaderen

doet u in de Steinsetuin

De Steinsetuin is een landelijk en stijlvol ingerichte vergader, feest- en trouwlocatie gelegen op het erf van een monumentale boerderij op slechts 5 km van de stad Gouda midden in het Groene Hart van Zuid-Holland. 

Wij hebben op het erf 2 prachtige zalen, een sfeervolle brasserie en mooie terrassen met weids uitzicht over de weilanden.  Iedereen kan tijdens openingstijden gezellig langs komen en in onze brasserie of op het terras iets van de kaart bestellen of reserveren voor een heerlijke high tea of lunch.

 Het Theehuis en zaal de Boomgaard, zijn uitermate geschikt voor personeelsfeesten en vergaderarrangementen.

De Steinsetuin is inmiddels een begrip in Zuid-Holland en bestaat al weer ruim 11 jaar! Onze vergader, feest en trouwlocatie staat bekend om de ongedwongen sfeer, waar je heerlijk van een dagje uit kunt genieten.

66 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Gratis WIFI in de zalen

3 verschillende vergaderzalen op 1 erf

Gratis gebruik van flip-over geluidsinstallatie en beamer

Geheel verzorgde catering

Onze Zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling geschikt v.a.
8 t/m 50 personen.

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard. Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling beschikbaar v.a. 16 t/m 135 personen.

De Herenkamer

De Herenkamer is het kleine zaaltje van de Boomgaard. Deze knusse ruimte is perfect geschikt voor vergaderen aan een lange tafel met kleine gezelschappen v.a.
6 t/m 18 personen.

vergaderzaal de boomgaard
vergaderzaal de Herenkamer

Reviews

 

De locatie is ons zeer goed bevallen. Een onverwachte, leuke locatie in Haastrecht onderaan een dijkje. De verzorgen is naar volle tevredenheid vervuld! Veel dingen zijn mogelijk, kortom het uitproberen zeker waard.
Bron : vergaderlocaties.nl

Impressie