Mooi Vergaderen

in het Groene Hart

Zaterdag 14 en zondag 15 april is het open huis in de Steinsetuin.

15 april doen wij tevens mee aan de landelijke open trouwlocatie route van toptrouwlocaties.nl. Bij mooi weer is het trouwprieel buiten ingericht .

U kunt die dagen tussen 11.00 uur en 16.00 uur onder het genot van een hapje en drankje vrijblijvend onze locatie komen bezichtigen. Wij zijn aanwezig om u al de nodige informatie te verschaffen voor uw personeelsfeest, vergaderarrangement, bruiloft, familiefeest enz.

Er staat een leuke goodie bag voor u klaar met leuke en handige informatie om uw feest compleet te maken.

 

66 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein

Gratis WIFI in de zalen

3 verschillende vergaderzalen op 1 erf

Gratis gebruik van flip-over geluidsinstallatie en beamer

Geheel verzorgde catering

Onze Zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling geschikt v.a.
8 t/m 50 personen.

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard. Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze zaal is, afhankelijk van de opstelling beschikbaar v.a. 16 t/m 135 personen.

De Herenkamer

De Herenkamer is het kleine zaaltje van de Boomgaard. Deze knusse ruimte is perfect geschikt voor vergaderen aan een lange tafel met kleine gezelschappen v.a.
6 t/m 18 personen.

vergaderzaal de boomgaard
vergaderzaal de Herenkamer

Reviews

 

De locatie is ons zeer goed bevallen. Een onverwachte, leuke locatie in Haastrecht onderaan een dijkje. De verzorgen is naar volle tevredenheid vervuld! Veel dingen zijn mogelijk, kortom het uitproberen zeker waard.
Bron : vergaderlocaties.nl

Impressie