De Steinsetuin

Van lunch tot buffet en barbecue

 

Op onze unieke landelijke locatie midden in de polder nabij Gouda met prachtig uitzicht over de weilanden kunt u naast uw vergaderarrangement heerlijk genieten van onze lunch, high tea, barbecue en buffet arrangementen.

Bij de Hight Tea krijgt u bij ons geen scones en clotted cream, wij maken het net even wat anders. Lekker op zijn Hollands met allerlei lekkere huisgemaakte zoete en hartige hapjes.

Een buffet of een barbecue is een ideale manier om met een wat groter gezelschap te dineren. Door de buffetvorm en ongedwongen sfeer spreekt u uw gasten niet alleen bij het buffet of de barbecue, maar het is bovendien gemakkelijker om eens bij een ander aan tafel te schuiven. Alles wordt met zorg voor u in eigen keuken bereid.

            Of Organiseer eens geen standaard bedrijfsfeest maar een festivalfeest, een gezellige beleving voor jong en oud.Net een beetje anders dan anders.

Een feest waar iedereen lekker bezig kan zijn. Uw gasten kunnen langs verschillende standjes lopen voor easy bites of een actief spelletje.

Reviews

“Zondag 11 september een hele fijne middag in de gezellige tuin kado gekregen van mijn (schoon) kinderen en kleinkinderen. Goed verzorgd door het personeel. Vriendelijk en gastvrij! Gezellige zitjes en speelplekken in de ruim opgezette tuin. Echt voor herhaling vatbaar!”

 

Charlotte


bron: facebook.nl

Onze zalen

Het Theehuis

Het Theehuis ligt achter op het erf van de Steinsetuin, is sfeervol ingericht in een landelijke trendy stijl en heeft met openslaande deuren toegang tot een prachtig terras. Vanuit het Theehuis heeft u een geweldig uitzicht over de achterliggende tuin en polder.

De Boomgaard

Voor op het erf ligt zaal de Boomgaard.
Deze prachtige zaal met een hippe trendy inrichting kan opgedeeld worden in 2 ruimtes en heeft een eigen aangrenzend landelijk terras met mooie fruitbomen en een geweldig uitzicht over de weilanden.

Impressie